Trabzonspor'un hocası Halilhodzic, Lokeren'i yenen futbolcularını soyunma odasında tek tek tebrik ederken, resmi siteden de hakem hataları hakkında konuştu: Peş peşe gelen bu yanlışların artık tesadüfi olmadığını düşünüyorum

Trabzonspor Teknik Direktörü Halilhodzic, Avrupa Ligi'nde Lokeren'i 2-0 yendikleri maçın ardından oyuncularına övgüler yağdırdı. Cezalı olduğu için karşılaşmayı tribünden izleyen Boşnak hoca, 90 dakikanın sonunda soluğu soyunma odasında alırken "Sizinle gurur duyuyorum. Yine maç içerisinde bazı pozisyonlarda hakkımız yenildi. Ama son ana kadar mücadele ettiniz. Daha yapacak çok işimiz var. Mücadeleye devam, her şey istediğimiz gibi oluncaya kadar savaşmaya devam edeceğiz" dedi. Kulübün resmi sitesinden de açıklama yapan başarılı hoca, hakem hatalarından yakındı.

Penaltılarımız verilmedi
"Defansif anlamda 2-3 pozisyonda kararsız kaldığımız anlar oldu. Ancak ofansif anlamda üretkendik. Halen bazı hücum organizasyonlarında aceleciliğe dayalı sorunlar yaşayabiliyoruz. Bazı pozisyonlarda acele etmek golü geciktiriyor. Ama kazanmamız önemliydi" diyen Boşnak hoca, İsrailli hakem Liran Liany için "Hakem konusunu tekrar tekrar gündeme getirmek istemiyorum ama verilmeyen penaltılarımız ve rakibe gösterilmeyen kırmızı kart pozisyonları vardı.Yanlış kararların üst üste gelmesini artık tesadüf olarak değerlendirmiyorum"
dedi.

Yunus Emre SEL