61SAAT SPOR SERVİSİ - SERKAN KILINÇ

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi kapsamında bu hafta perşembe günü oynayacağı Metalist Kharkiv maçı için Ukrayna'ya gitti. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve bazı yöneticiler bordo-mavili kafileyle Ukrayna’ya giden isimler arasında yer aldı.

Trabzonspor kafilesinde sakatlıkları bulunan Bosingwa ve Mustafa Yumlu, Özer Hurmacı, Deniz Yılmaz kadroda yer almazken Teknik Direktör Vahid Halilhodzic tarafından Serdar Gürler ve Mustafa Akbaş'ta kadroya alınmadı. 

Ukrayna’ya Trabzon Havalananından özel uçakla giden bordo-mavilileri burada, Trabzonspor - Fenerbahçe maçı öncesi Mehmet Ali Yılmaz Tesislerine giderek başarılar dileyen engelli taraftar Emre Vural ve az sayıda taraftar uğurladı. Tekerlekli sandalyesi ile havalananında futbolcuları bekleyen Vural’ın yanına ilk olarak Trabzonspor’un deneyimli teknik direktörü Vahid Halilhodzic geldi. 

 Burada kendisine Fenerbahçe maçı öncesi galibiyet sözü verdiğini hatırlatan Halilhodzic, “Kazanacağımıza dair sana söz vermiştik. Maçta takım kazanmayı hak etmişti. Sana da galibiyet hediye edecektik ama biraz daha şansa ihtiyacımız vardı” dedi. 
Vural ise, “Evet hoca söz vermişti. Ben o sözüne güveniyorum hocamızın. Fakat galibiyetten daha önemli oynadığımız iyi futboldu. Kesinlikle galibiyeti biz kaçırdık, Fenerbahçe karşısında. Biraz daha şansımız olsaydı bu maçı kazanabilirdik. Ben bu maçta hocamıza başarılar diliyorum yolumuz açık olsun” dedi. 
Bu sözler karşısında Boşnak  hoca Vural’ı alnından öperek teşekkür etti.   


Halilhodzic, sözünü unutmadı paylaşan: 61saat