Trabzonspor’da Teknik Direktör Vahid Halilhodzic, Rostov maçı öncesi konuştu. Trabzonspor’da sorun çıkaran yabancı oyunculara kızgınlığını ifade eden deneyimli teknik adam, “Ve bu sinirim aslında yabancı oyunculara. Ve bu oyuncularla kulübümüz Trabzonspor çok iyi niyetli davrandı son kuruşlarına kadar paralarını aldılar. Ve maalesef bunu koz olarak kullandılar. Ve bizim acil bir kontenjanda yer açmamız gerekiyordu. Şantaj olarak kullandılar. Bu kişileri o yüzden çok sinirlendim. Bu durum beni gerdi.

ADAM GİBİ SADECE CELUSTKA GİTTİ

O yüzden başkanımız ile görüştüğümde şu konuya çok önem verdim ve bunu dile getirdim: Trabzonspor’a gelen oyuncuların hem sporcu anlamında hem de kişilik anlamında yeterince incelenmesi gerektiğini ahlaki yönden iyi insan transfer edilmesi gerektiğini söyledim. Maalesef hepsi para için geliyor. Ama bunun karşılığında hem kulübe saygılı hem de sorumluluklarını taşımaları lazım. Bunların içinde de bir çoğu tamamen tersini uyguluyor. Benim gerginliğim sinirim buna. Ve gidecek transferlere göre çalışma hazırladık ve bunlar bana aksaklık yarattı.
Bunların arasında bir tek bildiğiniz oyuncu Celustka, adam gibi gitti, onurlu bir şekilde gitti ve saygılı bir şekilde gitti” diye konuştu.