61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor'un Metalist Kharkiv maçı öncesi teknik direktör Vahid Halilhodzic açıklamalarda bulundu.

GÜZEL SKOR VE GALİBİYET İSTİYORUZ
Halilhodzic, galibiyet için geldiklerini ancak Trabzonspor gibi takımların deplasmanda zorlanabileceğini söyleyerek "Grupta ilk maçımız. Metalist takımını çok iyi inceleme fırsatımız oldu. Çok iyi bir takım. Geçen sene Ukrayna'da 3.sırada bitirdiğini biliyorum. Bizim için zor bir müsabaka olacak. Ama tabiki Avrupa liginde ilk iki sırada bitirmek için arzuluyuz. Bu yarışmayı deplasmanda güzel bir skor ve galibiyetle başlamak istiyoruz" açıklamasında bulundu.

'FAVORİ MİYİZ BU MAÇ GÖRECEĞİZ'
Basın mensuplarının Avrupa Ligi'nde favori misiniz? sorusuna Halilhodzic, "Farvori miyiz değili miyiz maçtan sonra karar verebiliriz. Şuan Trabzonspor Avrupa kulvarında henüz ıspatlamış değil. Şuanda ilan etmemiz doğru olmaz. Bizim gibi büyük takımın deplasmanda kazanması da kolay olmuyor. Bu tarz maçlarda istikrarlı ve kararlı olmak gerekiyor. İyi bir netice almamız gerekiyor" dedi.

ONUR'U HALİLHODZİC'E SORARLARSA
Ukraynalı basın mensuplarının Onur Kıvrak hakkında sorduğu soruya Halilhodzic, "Maçları izleyin ve Onur hakkında kararı siz verin. Tabiki ben maçlarıma hazırlanıyorum. Taktiklerimi isabetli seçerim ona göre futbolculara uygularım. Onur'umuz çok iyi maçlar çıkartıyor. Ama sadece Onur ile kısıtlamayız takımımızı. Her oyuncumuz bir bütün ve birbirine yardımcı olacak şekilde oynuyor." cevabını verdi.

JAJA İLE SINIRLAMAYIN

Trabzonspor'un eski oyuncusu Jaja içinde konuşan Halilhodzic, " Sadece tabi ki Jaja ile sınırlamayın olayı. Ben bütün futbolcular izledim. " dedi.