Bordo-Mavililer’de yarın oynanacak olan Kayseri Erciyes maçı öncesi Teknik Sorumlu Hami Mandıralı’yı sakat, formsuz ve cezalı oyuncuların fazla olması düşündürüyor

Trabzonspor’da kadro sıkıntısı… Trabzonspor’un yarın deplasmanda Kayseri Erciyespor ile oynayacağı karşılaşma öncesi takımda sakat, formsuz ve cezalı oyuncuların fazla olması Teknik Sorumlu Hami Mandıralı’yı karar karar düşündürüyor. Sakat olan Özer, cezalı olan Aykut, takımdan ayrı çalışan Colman, Malouda ve Zokora ile son maçta oyundan çıkan Mustafa Akbaş’ın yerine Mandıralı kimi oynatacağını düşünmeye başladı.

Trabzonspor’da Savunmada istikrarı olan Mandıralı’nın bu bölgede cezalı olan Aykut’un yerine Caner’i son Eskişehir maçında formsuz olan Mustafa Akbaş’ın yerine de Kadir’i oynatacağı ifade edildi. Orta alanda da değişikliğe gidecek olan Teknik Sorumlu Hami Mandıralı bu bölgede sakatlanan Özer’in yerine Yusuf’u oynatması bekleniyor. Ayrıca Zeki Yavru’nun yerine de Soner ve Abdulkadir’e hazır ol emri verildi. Mandıralı’nın forvette yine Henrique’ye şans vereceği ifade edildi.