61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel

Adalet Bakanlığı’nın işbirliğiyle birlikte Proje Koordinasyon Genel Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği etkinlikte, Ceza ve İnfaz Kurumlarında hükümlü ve tutuklu olan gençlerin, eski milli futbolcular Ali Gültiken, Semih Yuvakuran, Hasan Şaş, Hami Mandıralı ve Oğuz Çetin’le beraber vakit geçirmeleri, gençlerin sosyalleşmesi ve sosyal rehabilitasyonuna katkı sunulmasını amaçlanan program Trabzon Bahçecik cezaevinde bir program ile düzenlendi. Düzenlenen programa Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Mithat Kutanıplu, Trabzon Cumhuriyet Savcısı Yasin Alpdündar, Trabzon Barosu Başkanı Sibel Suiçmez ve yüzlerce mahkum katıldı. 

Burada mahkûmların sorularını yanıtlayan Trabzonspor'un eski teknik direktörü Hami Mandıralı dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Bombacı lakaplı Hami Usta'ya sitem ederek şunları kaydetti.

"20 yaşındaki twitter çocukları benle ilgili farklı şeyler yazıyor. Onlar sözüm beni babalarına sorsunlar. Ondan sonra benle ilgili yorum yapsınlar.
Trabzonspor’a Mustafa Akçay döneminde yardımcı hoca olarak geldim. Sonra dayanamadı gitti. Bende otomatik olarak devam ettim. O kadro ile 4. Oldum genç çocuklarla.



KOŞA KOŞA GELİRİM

"2. gelişimde ben 25 yıl top oynamış birisiyim futboldan da biraz anlarım. O kadropnun nasıl sıkıntılı bir kadro olduğunu bilirim. Beni kulübüm çağırdığı zaman koşa koşa giderim. Trabzonspor gelmeme şansım yok öyle bir şansım yok.
Çok sıkıntılı bir kadro herkes birbirine girmiş kimsenin birbiri ile alakası yok. İyi ilişkilerle muhabbetimizle yukarıya çıkmaya çalıştık.  Sonuçta 6 veya 7 olduk."

USTA'NIN HAREKETİ BANA ÇOK DOKUNDU

"Daha iyi imkânlar ile gelenleri gördük 7. Oldu. Ben 3 gün önce Rizespor’a 6 atan takımın hocası iken 3 gün sonra 7 yiyen takımın hocası olarak görevime Twitter’dan görevime son verildi.
1 hafta kalmış başkan beni çağırır o maçtan sonra iyi ya da kötü sonuçtan sonra ayrılırız. Trabzonspor’a her şeyini vermiş biri olarak bana bunu yapılması bana çok dokundu. Herşey şimdi ortada insanlar kararını versin."