"Trabzonspor'da çalışma yapmamı isteyen insanlar vardı; Güneş istemedi." diyen Hami Mandıralı Radyospor'a yaptığı açıklamada, "Hami Mandıralı, beni sevenler Trabzonspor'da çalışma yapmamı istediler; fakat gerçekleşmedi. Şenol Güneş istemedi. Bütün yetki Şenol Güneş'te, Güneş bu resim içerisinde olmamı istemedi. Kendisine daha yakın gördüğü insanlarla çalışmayı uygun gördü. Onlarla çalışmaya başladı. Zaten bu gelişme benden kaynaklanmadı. Benim Trabzonspor'da çalışma yapmamı isteyen insanlar vardı; onların teklifleriyle böyle bir gelişme oldu. Böyle bir kampanya başlattılar. Şenol Güneş istemedi, dolayısıyla da bu gerçekleşmedi." ifadelerini kullandı.

BEN TEKLİFE GURUR DUYARIM CEVABI VERDİM

Hami Mandıralı, kendi renginin bordo - mavi olduğunu, doğduğundan bu yana da Trabzonsporlu olduğunu belirterek, "Bana kulüpte çalışmam konusunda getirilen teklife ben 'onur, gurur duyarım' dedim. Ben de çok arzu ettim. Bana düşen tek şey bunu söylemekti. Fakat Şenol Güneş istemedi." diyen Güneş, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Şenol Güneş gibi ondan öncekiler de kimseyi istememişti. Yanımızda bir Trabzonlu yetiştirelim diye. Kendisinin taktiridir. Şenol Güneş neden beni almadı diye ona küsecek, kızacak halim de yok. Belki doğru zamanı beklemek gerekir, belki farklı bir grup gelir. Farklı grubun gelmesiyle bize de şans gelirse Trabzonspor'un başarısı için kulübümüzde görev almak isteriz."

HAZIRLIK EVRESİNDE EN İYİ GÖRÜNTÜYÜ VEREN OYUNCU Volkan Şen İSE BU DÜŞÜNDÜRÜCÜ

Takımın gol yollarında sıkıntı yaşadığına dikkat çeken Mandıralı, "Eğer Volkan Şen, hazırlık kampında takımın en iyisi görünüyorsa sıkıntı var." diyerek şunları söyledi:

"Tabii ki Volkan'ın iyi olması önemli; ama konuşulması gereken şu: Trabzonspor'un 4-5 tane santraforu var hazırlık maçlarında hiçbir gol atmıyor. Bu düşündürücü. Sen kiminle yarışabilirsin Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş dolayısıyla onlar mevcut kadrolarını güçlendiriyorlar. Sen zayıf kalıyorsun, dolayısıyla lig yarışı Trabzonspor için kolay olmayacak. Ayrıca Kuranyi, Micheall Owen'ın ismi geçiyor. Trabzonspor'un bunlardan ziyade başarıya aç oyuncuya ihtiyacı var. Bunların alınması sadece gündemi değiştirir."