AMK’da çıkan röportajında Hami Mandıralı’nın yaptığı açıklamalardan en ilginç bölümler şöyle..

-Benim içinde olmadığım bir olay, yine içinde olmadığım şekilde sonuçlandı. Her şey Şenol Güneş’in elindeydi, Şenol hoca da beni istemedi.

-Şenol Güneş Trabzonspor’da ilk göreve geldiği zaman bana yardımcılık teklif etti ve ben de, “Onur, gurur duyarım” diyerek kabul ettim. Ancak söz konusu Trabzonspor olunca, bir anda Ümit Milli takım teknik direktörü olduğumu unuttum

- Benim Şenol Güneş’le önceden de problemim olmadı, takım arkadaşlığımı da hocalığımı da yaptı. Eski maçları izliyorum; ben gol attığım zaman havalara sıçrardı Şenol hoca. Böyle bir tabloda benim onunla bir problemim olduğunu düşünmüyorum ama onun benimle problemi varsa, bunu da ona sormak lazım.

-Hami’nin Trabzonspor fotoğrafının içerisinde olması insanları mutlu eder. Bu tür haberlerin çıkması gayet normal. Şenol hoca, bundan neden rahatsızlık duydu bilmiyorum.

- Benim hayatım boyunca insanlara karşı kırgınlığım, kinim, nefretim, düşmanlığım olmaz. Yüreğim geniş, insanlara yakın olduğum için, onlarla bütün enerjimi paylaştığım için insanlar beni seviyor. O yüzden şunu vurgulamak istiyorum: Herkes kendi karakterini sorgulamalı!

Röportajın geniş bölümü bugünkü AMK Gazetesinde…