Trabzonspor efsane oyuncusu Hami Mandıralı, Galatasaray maçı öncesi yorum yaptı.  

"Trabzonspor’da birçok oyuncu kendisine verilen değerin hem maddi hem de manevi olarak altında kaldı. Şimdi o oyuncuların kendisine verilen değere karşı bir şeyler yapma veya borç ödeme zamanı geldi. Trabzonspor daha hedefsiz gibi görünüyor puan cetveline bakarsak eğer. 
 
Ama Trabzonspor formasının prestiji birçok sıralamanın üzerindedir. Özer’in yüreği, Mehmet’in soğukkanlılığı Cardozo’nun starlığı Bosingwa’nın deneyimi bize zaten böyle maçlarda lazım.
 
Trabzonspor gibi!
 
Galatasaray’ı tutarak değil Trabzonspor gibi oynayarak kazanmak lazım. Ersun hoca takımını en iyi şekilde Galatasaray maçına nasıl hazırlayacağının ve onları nasıl motive edeceğinin, bu maçları soluyan birisi olarak gayet farkında. Hem hocamıza hem de oyuncu grubumuza inanırsak başarabiliriz.
 
Püf nokta hücum
 
Bu tip maçlarda kim ‘en iyi savunma hücumdur’ stratejisiyle oynarsa, galibiyete bir adım daha yaklaşır. Trabzonsporumuz’un elinde hücumu iyi yapacak, ileride topu tutacak, kanatlara ve forvete fazlasıyla servis yapacak futbolcular da mevcut. Galatasaray maçına inanırlarsa ve günlerinde olurlarsa galibiyet yakınlaşır."