61SAAT HABER SERVİSİ-Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray kozlarını paylaştı.
Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan karşılaşmada Ersun Yanal'ın ekibi Trabzonspor 2-1 galip geldi.
Özer Hurmacı'nın 20. dakikada attığı golle öne geçen Trabzonspor'a 67'de Emre Çolak cevap verdi. Karşılaşmanın 84. dakikasında Carl Medjani sahne alarak bordo mavilelere 3 puan kazandıran golü attı.
Maçın ardından konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 
"Maça iyi başlamadık. Bir türlü oyunu oturtamadık. Geride oyulandık. Topla hücuma çıkmakta hareketsiz kaldık. Tutuk başladık. Onu ilk yarıda üzerimizden atamadık. Sonlara doğru hareketlilik oldu. İkinci yarıya daha farklı kimlekle çıktık. Pozisyonlar bulan Galatasaray vardı ikinc iyarıda. Gülü de bulduk. Bizim üstünlük bulduğumuz dakikalarda, kalemizde ikinci golü gördük. İkinci yarıyı düşünürsek kötü oynadığımızı düşünmüyorum. Pozisyon bulduğumuz kazanmaya yakın olduğumuz maçı kaybettik. Ama herşey bitmiş değil. 7 maçımız daha var. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Mücadele ruhunu taşıdıkları için oyuncularımız tebrik ediyorum. 7 maçta hedefimize ulaşacağımızı düşünüyorum" dedi. 
Hamzaoğlu, şu şekilde devam etti: 
"Ben hep söylüyorum. Önemli olan son hafta lider olmak. Fenerbahçe'nin de bir maçı var. Her maç zorlu geçecek. Şu maç zor bu maç kolay değil. Bizim kazandığımız hafta da rakiplerimiz kaybeder. Önemli olan son haftaya kadar bu mücadeleyi ortaya koymak"