61saat/Özel Haber Levent Ustabaşı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nın "Trabzon Ticaret" adlı dergide ilginç ilanlar göze
çağırıyor.
Son aylarda verilen iş ilanlarının bir kaçı:

İNGİLİZLERİN EL YIKAMA ÜNİTESİ

İngiltere'de portatif el yıkama üniteleri üretimi konusunda uzmanlaşmış bir firma
distribütör  arıyor. Firmanın ürünleri özellikle, okullar, medikal çalışma sahaları, catering
gibi el hijyeninin önemli olduğu noktalarda tesisattan bağımsız, taşınabilir özelikte
hizmet veriyor. Potansiyel distribütörün bulunduğu bölgede satışla ilgili tüm
gereksinimlere cevap verebilecek yetenekte olması isteniyor.

RUSLARIN POLİMER ÜRETİMİ

Medikal atıklar için konteyner ve paket imalatı ve bunun satışını yapan Rus firma, ortak
girişimlerde bulunabileceği partnerler arıyor. Üretim süreçlerinin genişlemesi ve modernize
olmasından kaynaklı, Türkiye'den polimer materyal üretimi yapan firmalar aranıyor.

İRLANDALILARIN ÖRTÜLERİ

İrlanda'dan bir start-up firması bebek alışveriş arabalarında kullanılabilecek bebekler için yüzde yüz tekstil tabanlı koltuk örtüsü geliştirmiştir. Geliştirilen bu ürün için firma üretici aramaktadır. Alışveriş arabasının plastik yuva kısmını kaplayarak oluşturulan alan 8 aylık bebeklere kadar uygun olarak kullanılabilmektedir. Bebek arabası sadece koltuk kılıfının yumuşak bir kısmı ile temas halinde olacaktır. Bebek arabası koltuk örtüsü erişim sağlamak için Velcro kanca ve halka tarzı raptiye gerekecektir.

İNGİLİZ FİRMANIN AYAKKABI ASTARI

İngiltere'de bir firma 30'dan fazla ülkeye patentli ayakkabı astarı üretimi yapıyor. Söz konusu ayakkabı astarı, fizyoterapi ve pediatri ile ilgili medikal uygulamalarda kullanılmaktadır. Bu bağlamda firma distribütör hizmeti alabileceği uygun işletmeler arıyor.

ALMANLARDAN PAKETLEME MAKİNESİ

Almanya'da bir firma standart ve siparişe özel paketleme makineleri üretmektedir. Hizmet verdiği sektörler ise; medikal, kozmetik ve gıda dışı tüketim mallarının bulunduğu  sektörler.

İTALYANLARDAN KAMERA SİSTEMİ

Termografi ve gece görüş ekipmanları ile infrared kamera üretimi üzerine uzmanlaşmış İtalyan firma distribütör arıyor. Kestirimci, bakım, durum izleme, test, ar&ge, medikal bilimler, termal testler gibi bir çok farklı alana hitap eden bu inovatif ürünler için aranılan distribütörün test, ölçüm ve teknik araçlar konusunda iş ve deneyim sahibi olması bekleniyor.

İSPANYOL FİRMA BAKIN NE ARIYOR

Sanayi sektöründe yabancı ve yenilikçi makine takımlarının ticarileştirilmesi konusunda uzmanlaşmış İspanya merkezli şirket, ekstrüzyon, ip ve sicim yapımı, profilleme, boru bükme, kaynak örgü ve çelik takviye alanlarında üretim yapan ve ticari bir acentelik sözleşmesi kapsamında İspanya pazarına girmek isteyen ortaklar arıyor. Firma hizmetlerini ticari aracı firma olarak sunmaktadır.

POLANYALILAR ORTAK GİRİŞİMCİ ARIYOR

Çelik ve alüminyum ürünler üretiminde özelleşmiş ve en son CNC Lazer Kesimi ve bükümü ekipmanları kullanan Polonyalı firma, transfer/lojistik servisleri sunuyor. Firma ortak girişimlerde bulunabileceği partnerler arıyor. Buna ilaveten taşeronluk hizmetinde de bulunabileceğini belirtiyor