Hekimoğlu, bu kez İlk olarak Bank Finan ve Sigorta İşçileri sendikasını ziyaret ederken ardından KESK' üyeleri ve Ardından Trabzon'da ki Giresunlular Derneği üyeleri ile bir araya geldi. Bu sırada Hekimoğlu'na ise ilginç bir ziyaret gerçekleşti. Hekimoğlu Şirketler Grubunu ziyaret eden Esiroğlu Spor Kulübü Başkanı Yıdırım Eyüboğlu, Esiroğlu Mahallesi Muhtarı Temel Aydın, Teknik Direktör Cüney Çolak, Celil Hekimoğlu'na burada forma hediye etti.
Trabzon'da faaliyet gösteren Birlik Fındık Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Ergan'ı fabrikasında ziyaret eden Hekimoğlu, daha sonra iş adamı Mehmet Atmaca'yı da makamında ziyaret etti.
Trabzon'da çalışmalarını yürüten ve ziyaret edilmedik yer bırakmayan Hekimoğlu, "Bu yönetim kurulu bütün camianın değerleriyle iş birliği içinde olacağız. Bütün fertlerimizi elimizi uzatacağız. Bizim elimizi tutan herkesle beraber olacağız. Trabzonspor’da yeniden barışı, sevgiyi ve dostluğu geliştirmek zorundayız. Bunu yaptığımız zaman büyük Trabzonspor’u oluşturacağız" ifade etti.

Trabzonspor'a 3. Ligden pilot takım kuracaklarının da altını çizen Hekimoğlu "Bunlar yönetim kurulu iradesi ile olur. Altyapımız çok başarılı olmuş. Geçen yıl 4 kategoride Türkiye şampiyonu oldu. Biz altyapımız üretiyor ama yukarıya taşıyamıyoruz. Bir gücen sorunu var ve bunu sağlayacağız. 3. ligde bir pilot takımı satın almak istiyoruz. 1461 Trabzon PTT 1. Lig’de olduğu için arada büyük bir boşluk var. 17-18-19 yaşındaki gençlerimizi direk profesyonel lige atamıyoruz. 3. ligden bir takım olarak oradan bir sıçrama yapmalarını hedefliyoruz. Böylelikle daha olgun ve daha olumlu bir büyüme olacağını düşünüyorum" dedi.