Trabzonspor Başkan adaylarından Celil Hekimoğlu, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Trabzon'da gidilmedik yer bırakmayan Hekimoğlu,  Of İlçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Trabzonspor Genel Kurulunda en fazla üyeye sahip ilçelerden biri olan Of'ta Kaymakam Eren Aslan'ı ziyaret eden Hekimoğlu, ardından Ofspor Başkanı Olcay Saral'ı da kulüpte ki odasında ziyaret etti. Ardından Of, sokaklarında vatandaşlarla buluşan Hekimoğlu ve ekibi daha sonra Trabzon'da bulunan Oflular Derneği üyeleri ile bir araya geldi. 

Ziyaretlerde Trabzonspor'un geldiği son durum ve projeleri hakkında bilgi veren Hekimoğlu, buralarda büyük ilgiyle karşılaştı.
Hekimoğlu, " Camiada karamsarlık vardı, adeta karabulutlar dolaşıyordu. Taraftarın yüzü gülmüyordu. Trabzonspor taraftarının camianın başı nasıl dik gezdirebiliriz diye projeler yapmaya başladık. Türkiye'de, Avrupa'da bütün delegelerle buluştuk. Çıktığımız bu yolculuk bir hayal değil bir realitenin, büyük bir isteğin ürünü" dedi.



Trabzonspor'un kaybolan itibarini geri getireceklerini kaydeden Hekimoğlu, "Şu anda Trabzonspor'un itibarı yerlerde sürünüyor. Geçmişte Anadolu'nun lideri olan, şampiyon olmasak bile Türkiye'de gönüllerin şampiyonu olan bir Trabzonspor vardı. Artık Trabzonspor, gönüllerin şampiyonu değil. Büyük itibarı ve sempatiyi kaybetmiş durumdayız. Tekrar bu sempatiyi kazanmak ve şampiyonluk mücadelesi yapmak istiyoruz" diye konuştu.