Hekimoğlu, dün Çarşıbaşı ,Beşikdüzü,Vakfıkebir,Şalpazarı ve Tonya'da çeşitli kurumlar ve esnaf ziyaretlerinde bulundu. Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel ve Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurkız'ı makamında ziyaret eden Hekimoğlu, dün akşam oynanan Fenerbahçe - Trabzonspor maçını da Büyükliman Liman bölgesinde düzenlenen organizasyonda hem delege hem de taraftarlarla beraber izledi.
Hekimoğlu, maç öncesinde burada delege ve taraftarlara hitap etti. Hekimoğlu, "Şu anda Trabzonspor'un itibarı yerlerde sürünüyor. Geçmişte Anadolu'nun lideri olan, şampiyon olmasak bile Türkiye'de gönüllerin şampiyonu olan bir Trabzonspor vardı. Artık Trabzonspor, gönüllerin şampiyonu değil. Büyük itibarı ve sempatiyi kaybetmiş durumdayız. Tekrar bu sempatiyi kazanmak ve şampiyonluk mücadelesi yapmak istiyoruz. Ekonomik sorunlarla boğuşurken mutlak suretle zirve yarışı içinde olan bir takım yapacağız" dedi.

HOKUS POKUSLA DÜZELMEZ
Celil Hekimoğlu, Trabzonspor'un çok ciddi ekonomik sorunlarının bulunduğunu belirterek, "Dersimize iyi çalıştık. Bu sorunların hepsini biliyorum. Kimseye hayal satmayacağız. Trabzonspor'un 500 milyon lira borcu var. Her ay 15 milyon açık veriyor bütçe. Yılda 180 milyon açık veren bütçeye sahip bir kulüp. Hokus pokusla düzelecek bir şey değil. Özverili ve sabırlı iyi bir yönetim anlayışıyla, planlı çalışarak, tasarruf yaparak, kulübe gelir getirici faaliyetlerde bulunmak zorundayız. Tek başına ne Celil Hekimoğlu'nun de yönetim kurulunun gücü yetmez. Camia olarak, hep birlikte el ele verebilirsek bunu başarabiliriz. Hiçbir listeyle birleşmeyi düşünmüyoruz" diye konuştu.