Trabzonspor ile Gaziantepspor’un Hüseyin Avni Aker Stadı’ndaki mücadelesinde ilginç bir ayrıntı yaşandı. Trabzonspor’un Vitek ile birlikte Ankaragücü’nden transfer ettiği Sapara için dikkat çeken bir maç oldu.

Sezon başında Trabzonspor’a transfer olan ancak istenilen performansı bir türlü gösteremeyince Olcan Adın karşılığında Gaziantepspor’a kiralanan Sapara bugün bonservisinin olduğu Trabzonspor’a karşı mücadele etti.

Trabzonspor’dan sorunlu bir şekilde ayrılan Sezer Badur ile Trabzonspor’a karşı mücadele eden Sapara maçın, 69. Dakikasında uzun topla defansın arkasına sızan Sapara, Trabzonspor’da oynadığı maçlarda dahil hiç gol atamayan Sapara, bu sezon ilk golünü attı.

Gaziantepspor’un kalecisi Karcemaskas’ın ise maçın 78. Dakikasında ceza sahasının içerisinde Burak’ı düşürünce kırmızı kartla oyundan atılırken bu kez sezon boyunca ilk golünü Trabzonspor’a atan Sapara bu kez kaleye geçerek eski takımına karşı kalesini savundu.
Penaltıyı kullanan Burak Yılmaz ise, eski takım arkadaşına penaltıdan golü atarken, Sapara hem eski takımına gol attı hem de eski takımından golü yedi.