Yeni sezon öncesinde nokta transferler yaparak kadrosunu güçlendirmenin yollarını arayan Trabzonspor’da yaşanan olumlu gelişmeler hem yönetimi hem de teknik heyeti sevindiriyor... İşte Bordo-Mavili takımın gündemindeki 4 oyuncuda son dakikalar.

Alper Potuk

Genç futbolcunun kulübü Eskişehir verdiği sözü tuttu, görüşme önceliğini Trabzon’a tanıdı. Başkanlar düzeyinde gerçekleşen görüşmelerde ciddi mesafe alındı. Genç orta saha da kulüplerin anlaşmasını bekliyor. Ödeme seçenekleri üzerindeki pürüzler giderilirse Alper ile en kısa zamanda ön protokol imzalanacak.

Eneramo

Sivasspor ile yollarını ayıran Nijeryalı Trabzonspor’a çok sıcak. Oyuncunun yurt dışında bulunan menacerleri Türkiye’ye davet edildi. Tek sorun Sivas’tan 1 milyon Euro kazanan golcünün, bonservissiz oluşunu da gerekçe göstererek Trabzon’da bu ücretine iyileştirme istemesi. Yönetim dengeleri sarsmamak adına düşünüyor,
karar yakın.

Servet

Haziran başında kararını açıklayacağını söyleyen deneyimli futbolcuya başka talipler de var. Ancak hem Trabzonspor’un hedefleri hem Şenol Güneş faktörü hem de Avrupa bileti, Fırtına’yı bu transferdeki rakiplerinin önüne çıkarıyor. Servet’in tercihini Bordo-Mavililer’den yana kullanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Dany

Trabzonspor’un kurmaylarının Gaziantepspor cephesiyle yürüttüğü görüşmeler sonuç vermek üzere. İlk etapta 4 milyon Euro peşin para isteyen ve başka hiçbir seçeneğe sıcak bakmayan Gaziantepspor kanadı artık farklı opsiyonları da görüşebileceğini iletti. Trabzonspor yönetimi, takas artı para içeren birkaç farklı teklifle bu hafta Gaziantepspor’un kapısını bir kez daha çalacak.