Akhisar Belediyespor maçında attığı iki müthiş golle galibiyetin mimarı olan Adrian Mierzejewski, açıklamalarda bulundu. Bu sezon ilk kez geçen haftaki Antalyaspor sınavında forma şansı bulan ve golünü atan, önceki akşam da iki kez fileleri sarsıp iki maçta 3 gole ulaşan Polonyalı futbolcu, iddialı konuştu. Adrian, "Bugünü yaklaşık iki aydır bekliyorum. Hiç umutsuzluğa kapılmadan, her an oynayacakmışım gibi çalıştım. Hocam şans verdi kullandım, daha da iyi olacağım" yorumu yaptı.

MAÇ EKSİĞİM VARDI
Gollerin devamının geleceğini vurgulayan Adrian, "Bugüne kadar niye oynamadığımın cevabını hocamız verebilir. Belki maç eksiğim var diye beni oynatmadı. Ama görev verdi ve ben de elimden geleni yapmaya çalıştım. İyi oynadığımı düşünüyorum. Gol atmak inanılmaz bir duyguydu" diye konuştu.
Adrian, gol sevincini taraftarla paylaşmasıyla ilgili ise "Onlara gittim çünkü desteklerine ihtiyacımız var" dedi.

GÖNÜLLERİ FETHETTİ
İki yıldır bekleneni veremediği için eleştirilen Adrian, önceki gün attığı iki golle Trabzonspor taraftarının gönlünü fethetti. Polonyalının, özellikle 2. golden sonra tribünlere koşup taraftarla kucaklaşması Trabzonlular'ı sevindirdi.

KAYNAK: FOTOMAÇ