61SAAT HABER SERVİSİ - TAYFUN ÇÖPÇÜ- Trabzonspor Kulübü, Artvin'in Hopa ilçesinde meydana gelen sel ve heyelan felaketi nedeniyle bu ilçeye ziyarette bulundu.  Ancak bu ziyarette dikkat çeken bir olay meydana geldi. Trabzonspor'un programının yaklaşık 1 hafta önceden bilinmesine rağmen Hopa Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, tepki çeken bir olaya imza atmıştı. 
Bordo-Mavili kafilenin programına göre Artvin'in Hopa İlçesinde ilk olarak saat 13:00'da Kaymakamlık ziyaretinde bulunacaktı. Bu ziyaret için saat 12:55'de Kaymakamlıkta olan Trabzonspor kafilesini burada resmen şok yaşadı.

Çünkü Kaymakam Mehmet Ali Özkan, makamında yoktu.  Kaymakam Özkan, yerinde olmadığı için Trabzonspor yönetici, teknik heyet ve futbolcular Kaymakamlık binasında bekleme salonuna alındı. Burada Kaymakam Özkan'ı beklemeye geçen Bordo-Mavili kafilede daha sonra Kaymakam Özkan'ın gelmesiyle ayak üstü görüşmeyi tercih etti. 

Bu olayın ayrıntıları ise sonradan ortaya çıktı.

Edilinen bilgilere göre Hopa Kaymakam'ı Özkan'ın oğlu'nun kanser hastası olduğundan öğrenilirken Kaymakam'ın oğlunun tedavisinde yanında bulunduğu için geç kaldığı  ve bölgede yaşanan Sel felaketi nedeni ile günlerdir uyumaması nedeni ile böyle bir gecikmeye sebebiyet verdiği kaydedildi.