Chelsea'nin bugün Hulk ile görüşmelere başlamasının ardından gözler bu sefer Trabzonspor'un Demba Ba transferine çevrildi.

61SAAT SPOR SERVİSİ - HASAN TÜNCEL

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'a Chelsea'nin hocası Mourinho Torres'in sakatlanması nedeniyle Demba Ba'nın satılmamasına sıcak bakmadığını yönünde cevap gelmesi üzerine Trabzonspor transferi askıya alınmıştı.

HULK CHELSEA İLE GÖRÜŞMELERE BAŞLADI

Ancak bugün Chelsea ile görüşmek üzere İngiltere'ye giden Brezilyalı yıldız oyuncu Hulk, Trabzonspor tarafını da yakından ilgilendiren gelişmeleri beraberinde getirdi. Trabzonspor'un Demba Ba transferinde sorun Torres'in sakatlığı olmasının ardından Mourinho'nun Porto'nun eski golcüsü Hulk'u ısrarla istemesi yönetimi Demba Ba transferi için tekrar harekete geçirdi.  Trabzonspor bu transferi UEFA'dan gelen ve kasada bekletilen 12 Milyon TL ile bitirmesi bekleniyor.

TRABZONSPOR CHELSEA'DAN HULK TRANSFERİNİ BEKLİYOR

Trabzonspor Kulubü Başkanı Hacıosmanoğlu'nun "Demba Ba ile girişimlerimiz devam ediyor" açıklamasının ardından bugün de Trabzonspor basın sözcüsü Yakup Aslan'ın "Demba Ba defteri kapanmadı. Her an bu transfer gerçekleşebilir" sözleri üzerine, bordo mavililerin Demba Ba'da kararlı olduğu belirtildi. Trabzonspor transfer komitesi Chelsea'nin Hulk ile anlaşmasını beklediği kaydedildi.

İŞTE BREZİLYALI FORVETİN BUGÜN INSTAGRAM HESABINDAN PAYLAŞTIĞI FOTOĞRAF