Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında sahasında Çaykur Rizespor'a 3-2 mağlup olan Aytemiz Alanyaspor'da maç sonrası teknik direktör Hüseyin Kalpar istifa sinayi vermişti. Taraftarların tepki gösterdiği deneyimli çalıştırıcının görevi bıraktığı ifade edildi.

"NANKÖRLÜK ETMESİNLER"

Yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Hüseyin Kalpar şunları söylemişti:

"Bir futbolcu duran topta bile adam paylaşımı yapamıyorsa benim orada yapacak bir şeyim yok. araftarlar 'Hüseyin Kalpar istifa' diye bağırıyor. Bu kadar nankör olmasınlar. Ben oynamıyorum, futbolcular oynuyor. İstifa söylemleri yakışmadı. Önemli olan kötü günde takıma sahip çıkmak. İstifa etmek en kolayı. Yönetim isterse gideriz."

TARAFTARLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Yayıncı kuruluşa verdiği röportajda taraftara 'Nankör' diyen Kalpar'a taraftarlardan büyük tepki geldi. Taraftar gruplarından Alanyasporlular ve Kale Arkası Yörükler grupları, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarda Hüseyin Kalpar'ı hedef aldılar. 

Alanyasporlular Grubu yönetime ithafen: "Ya biz, ya Kalpar. Karar sizin..." derken Kale Arkası Yörükler Grubu ise " Kravatlılar gider, atkılılar kalır. Alanyaspor'un sahibi taraftarıdır. Hüseyin Kalpar biz Alanyalıyı. Kelimelerine dikkat et." dedi.