61SAAT SPOR SERVİSİ

13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ve Savcı Abdullah Mirza Coşkun'un mütalaasında sanıklar için beraat istediği şike davasında karar açıklandı. Aziz Yıldırım için açıklanan beraat kararı sonrası Trabzonspr adeta sarsıldı.
Şikenin 'paralel'e bağlanarak örtbas edilmesi şehirde adeta isyana neden olmaya başlarken sosyal meydya üzerinden Türk Hukuk sistemine ağır eleştirilede bulundu.
Sosyal medya üzerinden 'Adalet mülkün temelidir' sözü 'Adalet şikenin temelidir' diye değişitirilerek çok sayıda paylaşımı oldu.
Trabzonspor'da yönetimi 'Kupa gelecek' vaadi ile devralan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu suskunluğunu bozmazken taraftarların sabırlarını taşırdı

Hacıosmanoğlu'nun sözünü yerine getirmediği ve siyasi nedenlerden dolayı şikenin yakasını bıraktığını ifade eden taraftarlar büyük tepki koymaya hazırlandıkları öğrenildi.
Trabzonspor yönetimine yakın isimler ise Hacıosmanoğlu'nun 'Karar kesin karar değil. Süreç devam ediyor. Sevinçleri kısa sürecek' şeklinde yorumlarda bulunduğu ifade edildi.