Karadeniz ekibiyle anlaşan ve Antalyaspor’un Bolu kampından ayrılan Emrah ve Musa için ortaya atılan iki iddia da vahim. 1) Halilhodzic’in haberi yoktu, onay vermedi. 2) Antalya’nın KDV isteği çıkmaza soktu.

Antalyaspor ile yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanan Emrah Başsan ve Musa Nizam’ın transferi, Beşiktaş’ın Londra kampına kadar gidip geri dönen Yalçın transferine döndü. İki oyuncu Trabzonspor’la anlaştığı için takımlarının Bolu’daki kampından eşyalarını toplayıp, Antalya’ya döndü. Burada bulunan eşyalarını da toparlayıp, Trabzonspor’dan haber bekleyen iki oyuncu bu haberin gelmemesi üzerine tedirgin. Emrah Başsan ve Musa Nizam’ın transferlerinin neden hâlâ beklediği konusunda ise iki ciddi iddia ortaya atıldı.

HALİLHODZİC VİDEODAN İZLEDİ

Bu iddialardan birincisi şu: Yerli transferlerin kendisine sorulmadan yapılmasına kızan Vahid Halilhodzic, bu oyuncuların videolarını izledi ve alınmalarına onay vermedi. Bu yüzden Emrah ve Musa’nın transferleri çıkmaza girdi. İkinci iddia ise ekonomik: Antalyaspor, Trabzonspor’la anlaştığı iddia edilen 2 milyon 250 bin euroluk bonservis bedelinin üzerine bir de KDV konulmasını istedi. Bunu kabul etmeyen Trabzonspor da transferi askıya aldı.

BİZ FEDAKÂRLIĞIMIZI YAPTIK

Antalyaspor Basın Sözcüsü İnan Kendiroğlu ise konuyla ilgili hala beklemede olduklarını söyledi. Kendiroğlu, “İki oyuncu da imza atmak için bekliyor. Kulüp olarak biz de gereken fedakârlıkları yaptık. Trabzonspor anlaştığımız ödemeyi yaparsa Emrah ve Musa imzayı atacak” dedi.

Kaynak: Akşam