Ligde en yakın rakibinin 6 puan önünde liderliğini sürdüren Galatasaray da ikinci devrede oynadığı 9 maçta, 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 20 puan topladı ve Trabzonspor'un ardından en başarılı ikinci ekip oldu.

Galatasaray'ın ardından en fazla puan alanlar, 18'er puanla Sivasspor ile Orduspor, 16'şar puanla Fenerbahçe ve Kardemir Karabükspor oldu. İkinci devrede 9 haftalık süreçte en başarısız ekipse sadece 4 puan toplayan Ankaragücü olurken, Manisaspor 5, Mersin İdmanyurdu 6, Eskişehirspor ile Kayserispor ise 8'er puan aldı.

Galatasaray, Sivasspor ve Orduspor'un 1'er mağlubiyetinin bulunduğu ligin ikinci devresinde, en fazla galip gelen ekip Trabzonspor (7) olurken, Ankaragücü ve Manisaspor ise birer galibiyet alabildi.

Attığı 24 golle en golcü ekibin Trabzonspor olduğu 9 haftalık süreçte, Ankaragücü sadece 2 gol buldu. Galatasaray ve Orduspor'un 7'şer golle en az gol yiyen takım olduğu ikinci devrede, 19 golle Ankaragücü ve 18'er golle Kardemir Karabükspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Samsunspor en fazla gol yiyen takımlar olarak dikkati çekti.