Geçtiğimiz sezonu üstün bir performans ile tamamlayan Trabzonspor'un golcü oyuncusu Burak Yılmaz'ın ismi transfer gündeminden düşmüyor. Özellikle Galatasaray ve Lazio ile adı anılan Burak için şimdi de Sunderland cephesinden bir hamle geldi.

Shieldsgazette'nin haberinde, geride kalan sezon 41 maçta 35 gol atan Burak Yılmaz için 5 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi gözden çıkardıkları ifade edilirken Trabzonspor başkanı Sadri Şener'in de İngiltere'den teklif aldıklarına dair söylediği sözlere dikkat çekildi.

Haberde ayrıca Burak ile Sunderland'in yanı sıra Liverpool, Lazio, Fulham ve Galatasaray'ın da ilgilendiği belirtildi. Kırmızı-beyazlı ekibin Burak'ın alternatifi olarak da Bordeaux'dan Yoan Gouffran'ı elde tuttuğu ifade edildi.

AVRUPA'YI İSTİYOR

Milli oyuncu da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Avrupa'ya gitmek istediğini ifade etmişti. Burak; "Başkanım ve hocam ile konuştuğum doğru. Avrupa'da oynamak için onlardan izin istedim. Şu an için beklemedeyim. Önüme güzel şeyler geliyor" sözlerini kullanmıştı.