Soner Aydoğdu, İshak Doğan, Serdar Gürler ve Fatih Atik gibi isimlere teklif gelmesine rağmen Trabzonspor'dan ayrılmayı düşünmedikleri öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde Genel Menajer Süleyman Hurma yaptığı açıklamada " “Benim bildiğim futbolcu futbol oynamak ister. Önceliği budur. İyi oynadıkça, vitrinde kaldıkça da ücreti artar, transfer yapar. Ancak bizim kadromuzda bazı oyuncular var ki, garanti para kazanmayı mesleklerine tercih ediyor. Bir yerden sonra da başka bir şey yapamıyorsunuz” ifadelerini kullanmıştı.

Soner Aydoğdu'nun menajeri ise yaptığı açıklamada, "oyuncumla toplantılar yaptık. Birkaç kulüpten teklif aldık ama bu fiyatlara oyuncumu o takımlara göndermek doğru olmazdı. Şimdilik Soner ile aldığımız karar devre arasına kadar Trabzonspor’da kalmak, Soner 1461 Trabzon’da oynamayı kabul ederse orada oynayacak aksi halde devre arasına kadar kendi idmanlarına devam edip devre arasında takımdan ayrılmayı planlıyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Gelinen noktada Trabzonsporlu futbolculara tekliflerin olduğu ancak Trabzonspor'dan kazandıkları paraların altında olan bu tekliflere sıcak bakmayıp "Gerekirse futbol oynamayız" stratejisini izledikleri öğrenildi.

Son olarak Kayserispor, İshak Doğan'a 1.5 milyon TL yıllık garanti ücret verdiği ancak İshak Doğan'ın bu teklifi kabul etmediği öğrenildi.İshak Trabzonspor'dan 2.3 milyon TL alıyordu.

Okan Çıtlak