Trabzonspor, Beşiktaş karşısında iyi başladığı maçta ilk 45 dakikayı oyunda üstün olarak sürdürürken ilk yarının sonunda görülen kırmızı kart hesapları alt üst etti.
45. dakikada kullanılan serbest vuruş sırasında Burak Yılmaz, Ernst ile girdiği ikili mücadele sonrası yerde kaldı. Ardından milli futbolcu Ernst'in üzerine yürüyerek yüzüne vurdu. Mücadelenin hakemi Fırat Aydınus da yardımcısının uyarısı ile doğrudan kırmızı kartına başvurdu
Bu hareketi kimileri ağır olarak nitelendirirken, Burak Yılmaz'ın Avrupa mücadelesinde kritik bir maçta bu şekilde bir hareket yapması ise yakışmadı..

Lig Tv yorumcusu Hakan Şükür, "Futbol aynı zamanda bir psikoloji oyunu. Trabzon hem kent olarak hemde büyüklüğü açısından özel bir yer ve zor bir yer. Burak'ta zaman zaman attığı gollerin rehaveti içerisinde farklı davranmış olabilir. Her oyuncu bu anlamda yaşayabilir. Birde zirveden bu anlamda bu tür maçlar kaybedince zor durumda kalıyorsunuz. Orda benim hissettiğim İstanbul'a geliş sırasında Burak'ın nasıl davrandığı ile ilgili birşey bilmiyoruz. Siniri bozuk oyuncunun reddedebilir. Ama taraftarın bu şekilde davranması doğru değil. Ama herşeye rağmen kırmızı kart ile atılmasını kesinlikle kabul etmek mümkün değil" dedi.

İŞTE BURAK'IN ENST'İN YÜZÜNE VURDUĞU AN..