Ligde haftalar ilerliyor, Trabzon üst üste aldığı 3 mağlubiyetle taraftarını kahretmeye devam ediyor. Son olarak ligin yeni ekibi Alanya karşısında alınan 3-0’lık ağır yenilginin ardından, büyük umutlarla takımın başına getirilen Ersun Yanal’la kısa bir görüşme gerçekleştiren yöneticiler, başarısız sonuçlara rağmen her zaman deneyimli hocanın yanında olduklarının mesajını verdiler.

Alanyaspor mağlubiyetinin hemen sonrasında Trabzon Kulübü Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, yöneticiler Ali Rıza Egemen, Özer Bayrak ile teknik direktör Ersun Yanal’ın mini bir zirve gerçekleştirdiği öğrenildi.  Yaklaşık 15 dakika sürdüğü belirtilen bu görüşme sırasında Yanal’ın, “Bu süreç zor bir süreç. Ancak bunun üstesinden geleceğim. Takım içerisinde her şey yolunda. Ama sonuç alamıyoruz. Bunu mutlaka düzelteceğim. Moral bozmak yok” dediği ifade edildi.

‘KULAĞINI KAPAT’
Bu görüşme sırasında asbaşkan Çubukçu, Egemen ve Bayraktar, Trabzon Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın yanında oldukları mesajını verdiler. Yöneticiler, takıma ve hocaya her zaman destek vereceklerini vurgulayarak, “Hocam eleştirilere kulağını kapat. Yeni takımız, bunlar tabii ki olacak. Bu süreçte hep yanındayız. Meraklanma” sözleriyle Yanal’a desek oldular.

HABERTÜRK SPOR / Haluk AYYILDIZ