61SAAT HABER SERVİSİ- Hurma'nın ilerde dünya yıldızı olacak dediği Okay Yokuşlu ise Trabzonsporlu taraftarların bir anda gündemine oturdu.
Hurma Okay , Alper ve Hakan için, "O ben gelmeden önce başlamış transfer. Kulüp bölümünde o dönem Kayseri adına işlem yapıyordum. Benim görüşüm özellikle Okay dünya starı olacak bir oyuncu. Trabzonspor o işi yaparak doğru bir iş yaptı. Alper kesinlikle ileriye atak yapabilecek, önümüzde ki yıllarda değerli bir oyuncu olacak. Hakan’ı da siz biliyorsunuz. Devre arısında kendi kalecimi Trabzonspor’un ihtiyacı var diye vermiştim" dedi.
Bu açıklamanın ardından özellikle Okay Yokuşlu bordo-mavi taraftarlar tarafından mercek altına alındı. Kayserispor'da ön libero ve orta sahanın ortası mevkilerinde görev yapan Okay, Altay alt yapısından yetişti.
21 yaşında ki genç futbolcu ardından 2011-12 sezonunda Kayserispor'a transfer oldu. İstikrarı ile göz dolduran Okay, bu sezon bu sezon 31 maçta forma giyerken 2 bin 042 dakika görev aldı. Okay, 31 maçta  4 gol attı 1'de asist yaptı.