Başkan Usta, geçtiğimiz günlerde kullandığı, “Trabzonspor formasını hak eden oyuncular ile yolumuza devam edeceğiz” söylemini yineledi. Kulübün ekonomisini düzeltmek için yoğun mesai harcadıklarını söyleyen Bordo-Mavili ekibin patronu, “Futbolcular da sahada yüreğini ortaya koyacak” dedi.

Başkan Usta’nın özellikle kupa hüsranının ardından Akhisar ile oynanan lig maçında da birçok oyuncunun performansından memnun kalmadığı öğrenildi. Usta, her anlamda ayağa kalkmak için biraz zamana ihtiyaçları olduğunu belirtirken, “Ancak böyle bir süreçte de oyuncularımız da sahada gerekeni yapmalı. Çünkü şampiyonluk hedefimiz doğrultusunda Trabzonspor’u kendine dert edinenlerle, yüreğini ortaya koyanlarla birlikte olacağız” diye konuştu.
 
Trabzonspor’da mevcut görüntünün devam etmesi halinde sezon sonunda yine ayrılık rüzgarlarının esmesine de kesin gözü ile bakılıyor. Bordo-Mavili kurmayların şampiyonluğa yürüyecek kadro içerisinde Onur, Mehmet Ekici, Okay, Muhammet Demir, Güray Vural ve Mustafa gibi oyuncuların yer almasını istediği konuşuluyor. Bu oyuncuların yanı sıra genç oyuncuları da kadroda tutmayı planyan Bordo-Mavili kurmaylar için ligin kalan bölümü de en önemli veri olacak.