Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan Spor Toto Süper Lig'in 5. hafta derbi mücadelesinde karşılıklı yaşanan gol pozisyonları vardı ancak Trabzonsporlu Olcan Adın'ın 80. ve 83. dakikalarda yakaladığı ve kullanamadığı fırsatlar, Trabzonspor yedek kulübesini resmen çıldırttı.

Spor Toto Süper Lig'de 5. haftanın derbi mücadelesinde Fenerbahçe, kendi sahasında Trabzonspor'u ağırladı. Çekişmeli geçen mücadelede konuk takım Trabzsonspor, ani ataklarla Fenerbahçe kalesinde tehlikeler yarattı.

KALECİYLE KARŞI KARŞIYA KALDI AMA...

Müthiş mücadele büyük bir çekişmeye sahne olurken konuk ekip, maçın sonlarına doğru Olcan Adın ile 80'inci ve 83'ncü dakikalarda mutlak gol fırsatları yakaladı ancak genç oyuncu, bu pozisyonları gole çeviremedi.

Maçın 80. dakikasında Olcan, aldığı pasla ceza sahası içinde kaleci Volkan ile karşı karşıya kaldı ancak attığı isabetsiz şut, az farkla dışarı çıktı.

BOMBOŞ KALEYE KAÇIRDI

Olcan Adın 3 dakika sonra defansın arkasına atılan uzun pasta topla buluştu, ceza sahasına girdi, kaleci Volkan'ı çalımlayarak geçti. Bomboş kale ile karşı karşıya kalan Olcan, topun kontrolünü kaybedince defans, topu uzaklaştırdı.

OLCAN SOSYAL MEDYAYI DA SALLADI

Fenerbahçe maçında kaçırdığı gollerle adından söz ettiren bordo mavili futbolcu Olcan Adın, Twitter'da esprilerin odak noktası oldu.

- Maçın ilk yarısının sloganı "Olcan yahu Olcan.. .Sen ne zaman kaleyi bulaCAN?"

- Olcan değil, olmayacan. Mümkün değil.

- Olcan bu gazla takım otobüsünü de kaçırır!

- F.Bahçe Olcan'ın heykelini dikeceğini borsaya bildirdi.

- Olcan'ı izledikten sonra Sabri'ye laf etmem.

- Olcan Guiza'lığa soyununca!

- Biz Olcan'ı bugünler için yetiştirdik (F.Bahçe altyapısında yetişti)

- F.Bahçe'ye hizmet illa F.Bahçe'de oynayarak olmaz. Bakınız: Olcan