Trabzonspor, Ozan Tufan ve Şener'den vazgeçmiyor. teknik direktör Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'de olduğu dönemde almak istediği ancak gerçekleştiremediği Ozan Tufan'ın yanısıra Şener için Trabzonspor Bursa'nın kapısını yeni bir teklif ile çaldı. Bordo-Mavililer FİFA ve UEFA ile olan davalarını çüözmek için 30 milyon TL bulmak zorunda olan Bursaspor'a Ozan ve Şener için 7,65 milyon Euro teklif etti. Trabzonspor kurmayları paranın yanısıra Soner, Mustafa ve Zeki'yi de Bursaspor'a teklif etti. Ancak parayı az bulan Bursaspor yönetimi teklifi geri çevirdi. 

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Ozan'ın satılmasına onay verdiği ancak Şener'in takımda kalmasını istediği öğrenildi. Bu arada hem Bursaspor ile olası bir transferde hem de Aytaç Kara'nın transferinde takas olarak kullanılac ak olan Soner'de kilit oyuncu konumuna geldi. Soner'in kendisini ısrarla isteyen Şenol Güneş'in takımı Bursaspor'a sıcak baktığı belirtildi. 


Fenerbahçe 4'te durdu

Ozan Tufan için hatırlanacağı gibi Fenerbahçe de bir teklif yapmış, bunu kamuoyu ile de paylaşmıştı. Bursaspor’a sunulan önerinin altındaki rakam 4 milyon Euro’ydu (Yaklaşık 12 milyon TL). Bursa bu rakamı beğenmemiş, yükseltilmesi halinde görüşmelerin süreceğini belirtmişti. Ancak Sarı-Lacivertliler, bu rakamın üzerine çıkmayacağını açıkladı ve yeni bir teklif de yapmadı.