Bu maçta Trabzonspor'dan ilk on biri zorlayacak 12 oyuncu çeşitli nedenlerle forma giyemeyecek. Cezalı, sakat ve milli takım kamplarında bulunan oyuncular nedeniyle teknik direktör Ersun Yanal, elindeki kadronun tamamından istifade edememenin sıkıntısını yaşıyor. Üst üste oynanan maçlar nedeniyle rotasyon yapmakta zorlanan deneyimli teknik adam, as kadroda düşündüğü bir çok oyuncuyu kullanamıyor.

Sarı kart cezalısı olan Yusuf Erdoğan yarınki maçta forma giyemeyecek. Mehmet Ekici'nin ise forma giyip-giyemeyeceği maç günü yapılacak olan son kontrollerden sonra netlik kazanacak. Belkalem, Uğur Demirok, Waris, Salih Dursun, Onur, Deniz Yılmaz'ın sakatlıkları devam ederken, Yatabare, Constant ve Medjani ise Afrika Kupası maçları nedeniyle Milli Takım kaplarında bulunuyor. Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru ise kadro dışılıkları sürüyor. Bordo-mavili takım ilk on biri zorlayacak 12 oyuncu çeşitli nedenlerle dışarda duruyor. Teknik Direktör Ersun Yanal, 18 kişilik maç kadrosuna sıkıntı nedeniyle Keciörengücü maçında Mertcan'ı ve Oğuzhan dahil etmişti.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, her maçın kendileri açısından final niteliği taşıdığını söyledi. Ligde puan kaybına tahammülleri olmadığını oynuclarıyla yaptığı toplantılarda anlatan deneyimli teknik adam, zirve yolunda her maçı kazanmaları gerektiğini belirtiyor. Takımda herkese eşit mesafede olduğunu belirten deneyimli teknik adam hiç bir oyuncuya karşı ön yargısı bulunmadığına vurgu yaparken, Kayseri Erciyespor maçını kazanarak çıkışlarını sürdürmeleri gerektiğini ifade etti.

TRABZONSPOR İLE KAYSERİ ERCİYESSPOR 8. RANDEVULARINA ÇIKACAK
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında Kayseri Erciyesspor ile 8. randevusuna çıkacak. İki takım arasında yapılan 7 maçın 4'ünü Trabzonspor, 1'ini ise Kayseri Erciyesspor kazandı. İki karşılaşmada da taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor, 12 gol atarken, kalesinde 3 gol gördü.
Trabzonspor'un Paraguaylı yıldız oyuncusu Oscar Cardozo, gol krallığı yarışında iddialı. Ligde 11 golle Galatasaray'dan Burak Yılmaz, Bursaspor'dan Fernando ve Gekas ile zirveyi paylaşan Oscar Cardozo, Kayseri Erciyesspor maçında gol yada goller bulması halinde gol krallığı yarışında zirveye oturacak.

Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya Hakan, Bosingwa, Aykut Demir, Mustafa Akbaş, Musa Nizam, Fatih Atik, Erkan Zengin, Özer Hurmacı, Mehmet Ekici (Soner) Sefa, Cardozo şeklinde çıkması bekleniyor.