Çorum Belediyespor ile Trabzonspor arasında Çorum'da oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında, bordo mavili takım sahaya çıktığında gözyaşlarını tutamayan ve bu görüntüsü sosyal medyaya yansıyan 15 yaşındaki Elifnur Deniz, "Hep Avni Aker'e gitmenin hayalini kuruyordum ama Trabzonspor'u Çorum'da izlemek nasip oldu. Trabzonspor sevgisi nedeniyle okumak istediğim tek yer Karadeniz Teknik Üniversitesi. Benim bütün hayallerim Trabzonspor üzerine kurulu." dedi.

Spor Toto 3. Lig takımlarından Çorum Belediyespor ile Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor arasında önceki gün Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı'nda oynanan Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçını Trabzonsporlu taraftarların bulunduğu tribünden izleyen Çorum Başöğretmen Anadolu Lisesi 1. sınıf öğrencisi Elifnur Deniz'in, bordo mavili takım sahaya çıktığında ağladığı anların görüntüsü, yayıncı kuruluşun ekrana getirmesiyle sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Elifnur'un görüntüleri yüzlerce kişi tarafından çeşitli sosyal medya sitelerinden paylaşılırken, birçok kişi, Trabzonspor hayranı Elifnur'u, takımın Avni Aker Stadyumu'nda oynayacağı bir maça davet etti. Trabzonspor Kulübü'ne çağrı yapan bazı taraftarlar da Elifnur'un, Akyazı Stadı'nın açılışına davet edilmesi gerektiğini belirtti.

Bu süreçte yaşadıklarını AA muhabirine anlatan Deniz, babası ve ablasının bir arkadaşından etkilenerek küçüklüğünden beri Trabzonspor hayranı olduğunu, birkaç yıldır da takımının her maçını televizyondan seyrettiğini söyledi.

Trabzonspor'un, kupa maçında Çorum Belediyespor ile eşleşmesinden sonra İstanbul'da çalışan babasını aradığını anlatan Deniz, "Trabzonspor Çorum Belediyespor ile eşleşince çok sevindim. Hemen babamı aradım ve maça bilet almamız gerektiğini söyledim. Çünkü yenildiği maçlarda gol attığında bile sevindiğim takım buraya gelecekti. Sonra biletimizi alıp, annem, babam ve kuzenlerimle maça gittik." dedi.

Stadyumun önünde takım otobüsünü gördüğünde duygulandığını aktaran Deniz, "O anda biraz ağladım. Orada kolbastı oynayanları görünce de mutlu oldum. Sonra tribüne girdim ve uzun süre Trabzonspor'un sahaya çıkmasını bekledim. Takımımız, ısınmak için sahaya çıkınca da çok mutlu oldum. Orada futbolcularla soyut bir şeyi somutlaştırdım. Okay Yokuşlu'yu çok seviyorum. Bence Trabzonspor'a da çok büyük katkı sağlıyor. Onu görünce, güvenlik görevlilerini geçip sahaya girdim ve yanına giderek fotoğraf çekindim. Sonra daha çok duygulandım. Uzun zamandır hayalini kurduğum bir şeydi. Avni Aker'e gitmenin hayalini kuruyordum ama onun buraya gelmesi yeter. Çok mutlu oldum." ifadelerini kullandı.

"Kendimi televizyonda görünce ilk başta çok utandım"

Takımı sahaya çıktığında çok duygulandığını ve gözyaşlarını tutamadığını dile getiren Deniz, bu görüntülerinin, yayıncı kuruluş tarafından kaydedildiğinden haberi olmadığını, görüntüyü izleyince ilk başta çok utandığını söyledi.

Arkadaşlarının kendisini aramasıyla durumdan haberdar olduğunu ifade eden Deniz, şöyle konuştu: 

"Televizyonda ve sosyal medyada görüntülerimi görünce ilk başta çok utandım. Ağladığım değil de güldüğüm görüntülerimin paylaşılmasını daha çok isterim. Arkadaşlarım aradı ve televizyonda çıktığımı söylediler. Şaşırdım. Daha sonra sosyal medyada hiç tanımadığım insanlar bu görüntümü ve fotoğraflarımı paylaşmışlar. Bir anda çok mutlu oldum. Trabzonspor tutkum için tüm masrafları karşılayacaklarını söyleyip, beni Trabzon'da maça davet ettiler. Trabzonspor sevgisi böyle bir şey. Kan bağınız yok, hiç tanımadığınız, görmediğiniz bir insanın tüm masraflarınızı karşılayarak sizi maça çağırması çok güzel bir şey. Beni çok mutlu etti. Ben orada aslında tüm Trabzonspor taraftarını temsil ettiğimi düşünüyorum. Hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz. İlk kez maça giden başka birisine sorsak o da benim yaşadıklarımı hissetmiştir."

"Trabzonspor maçına bir davet gelirse gitmek isterim"

Avni Aker Stadı'nda Trabzonspor'un maçını seyretmeyi çok istediğini söyleyen Deniz, "Trabzonspor maçına bir davet gelirse gitmek isterim. Karabükspor maçının ardından yenilgi dolayısıyla ağlayan bir ağabey vardı. Aslında benden önce onun gitmesinin gerektiğini düşünüyorum. Çünkü onun hissettikleri daha yoğundu" diye konuştu.

"Bütün hayallerim Trabzonspor üzerine kurulu"

Üniversite eğitimini Trabzon'daki Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde almak istediğini kaydeden Deniz, "Hep Avni Aker'e gitmenin hayalini kuruyordum ama Trabzonspor'u Çorum'da izlemek nasip oldu. Trabzonspor sevgisi nedeniyle okumak istediğim tek yer Karadeniz Teknik Üniversitesi. Benim bütün hayallerim Trabzonspor üzerine kurulu. Hayallerimi gerçekleştirmede en büyük rol oynayacak etken de futbolcularımız. Onları olabildiğince sevmeye çalışıyorum. Ayrıca ileride Trabzonspor'un bayan futbol takımı olursa, onun fizyoterapisti olmak istiyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Elifnur'un annesi Fatma Deniz de kızının maçtaki görüntülerini izleyince sevindiğini belirterek, "Görüntüleri izleyince çok sevindik, gurur duyduk. Çünkü Elifnur maç için çok hevesliydi. Hep Avni Aker'e gitmek istiyordu ama burası nasip oldu. İlk maçını izledi. İnşallah Avni Aker ya da yeni stadında Trabzonspor'un bir maçını izlemek de nasip olur." dedi.