MÜTHİŞ RÖVEŞATA
Trabzonspor, Avni Aker'de Kayserispor'la 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yürüyüşünde yine ağır bir yara aldı. 90 dakikasının her anı zevkli, heyecanlı ve oldukça çekişmeli geçen maçta şanssız olan taraf ise bordo-mavili ekipti. Karadeniz Fırtınası'nın tam 3 topu direkte patladı. 26. dakikada Adrian'ın röveşatasında, Ertuğrul müthiş bir refleksle gole izin vermezken, dönen topa Henrique vurdu; Ertuğrul'un çeldiği top direğe çarpıp file yerine oyun alanına döndü.

GİRMEYİNCE GİRMİYOR
Henrique'nin bu pozisyonundan iki dakika sonra bu kez Halil Altıntop'un şutu üst direkte patlarken, tribünler bir kez daha kahroldu. 39. dakikada ise Serkan Balcı'nın ceza saha dışından çektiği enfes şutta herkes 'gol' diye ayağa kalkarken, top bir kez daha üst direkten geri geldi. 3 pozisyonda direkleri geçemeyen Trabzonspor, bunların dışında 6 da net gol pozisyonunu değerlendiremedi. Halil Altıntop, Adrian, Henrique, Olcan, meşin yuvarlağı bir türlü filelerle kucaklaştıramadı.

AÇIK ARA SEZONUN EN İYİ MAÇI
Ancak Bordo-Mavililer, Kayserispor önünde bu sezonun açık ara en iyi futbolunu sergiledi. Rakip kaleyi adeta kuşattı. 3 puana uzanmak için elinden geleni yapan Fırtına, 90 dakika sonunda tam 24 şut çekti. Bunların 11’i kaleyi buldu, 3’ü üst direkte patlarken sadece 1’i filelere gitti. Büyük bir şanssızlık yaşayan Trabzonspor, taraftarı önünde çok istediği galibiyeti alamadı. Taraftarlar, bu müthiş futbola rağmen kaybedilen 2 puan nedeniyle adeta kahroldu. Bu arada Bordo-Mavililer, bu sonucun ardından lider Galatasaray’ın 6 puan gerisinde düşmüş oldu.