Bordo mavililerde son iki maçta atılan 5 golden 4'ünde imzaları bulunan Adrian, Olcan ve Janko Eskişehirspor karşısında Teknik Direktör Şenol Güneş'in en büyük kozu olarak sahada yer alacak.

Olcan formsuz olduğu için Akhisar Belediyespor kadrosuna alınmadı, Adrian da sakatlığı nedeniyle Orduspor deplasmanında sahaya çıkamadı. Bordo mavililerin formda iki oyuncusu Adrian ve Olcan, Eskişehirspor karşısında en önemli hücum silahı olacak, Janko'yu yerden ve havadan toplarla besleyerek gol aramaya çalışacak.

HEDEF ZİRVEYE YAKIN BİTİRMEK

Şenol Güneş, ilk yarının son bölümü yaklaşırken puan kaybına tahammülleri olmadığını belirterek, "Hedefimiz bundan sonraki maçları en az kayıpla atlatarak, ilk yarıyı zirvede veya zirveye yatkın yerde bitirmek. Bunun için öncelikle Eskişehirspor maçını kayıpsız atlatmak istiyoruz" dedi.

TAM KADRO SEVİNCİ

Sezon başından bu yana sakatlık, hastalık ve formsuzluk nedeniyle tam kadro çalışma ve maça çıkma imkanı bulamayan bordo mavililerde Eskişehirspor, maçı öncesinde sakat veya cezalı oyuncu bulunmaması teknik kadroyu sevindirdi. Adrian'ın iyileşmesiyle takımda sakat oyuncu kalmazken, Şenol Güneş 28 kişilik kadro içinden 10 oyuncusu mecburen kadroya alamayacak.


TRABZONSPOR'UN ESKİŞEHİRSPOR MUHTEMEL 11'İ:

Onur– Serkan, Giray, Bamba, Emerson, Yasin, Soner, Sapara, Adrian, Olcan, Janko