Trabzonspor’da yönetimin Mayıs ortasına doğru genel kurul kararı alacağı iddia edildi.
Bu konuda yönetim kurulu üyelerinin belli bir ittifakı olduğu Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da bu karara sıcak baktığı bildirildi. Nedeni ise Aralık-Ocak ayı genel kurulları ligin ortasında olduğu için göreve gelen yönetimler özellikle transfer konusunda çok sıkıntıya düştüğü bildirildi. Mayıs genel kuruluna muhalefetin önemli ismi Özkan Sümer'in de olumlu görüş verdiği de gelen bilgiler arasında.

İŞTE TRABZONSPOR'DA BAŞKANLIK İÇİN İSİMLERİ ÖNE ÇIKANLAR

Trabzonspor'da pek çok isim Mayıs ayında Genel Kurul Kararı alınması sonrasında başkan adaylığına hazırlanıyor. İşte camiada isimleri adaylık için öne çıkan isimler;

Hayrettin Hacısalihoğlu: Büyük bir desteği arkasına aldı. Artık yönetimleri yapmak onlara klavuzluk etmekten yoruldu ben başkan adayı olur davulu da tokmağı da ben boynuma asarım diyerek, yola çıktı. Çok ciddi destekçileri var.

Celil Hekimoğlu: Akıllı, istikrarlı ve de planlı çalışanlardan biri. Çok ilginç projeleri var. Ekibi de diri ve canlı. En donanımlı isimlerden biri.

Emin Kahraman: Hacısalihoğlu ile Hekimoğlu’na karşı olabilecek genel kurul üyelerini kendine yönlendirerek başkan adayı olabileceği tahmin ediliyor.

Naci Orhon: Özellikle şehir içindeki akil bazı duayenler O’nu ikna etmeye çalışıyor.

Yusuf Ziya Yılmaz: Artık hiçbir zaman ikinci adam olmam diyerek sahaya inebilir.

Serdar Bali: Bu kez artık sıra bana geldi diyenlerden.

O İSTİFA KRİZİ SONA ERDİ! ÜSTÜNSALİH KALDI

Öte yandan Trabzonspor'da Asbaşkan Abdi Serdar Üstünsalih’in istifasının işleme konmadığı bildirildi. İstifası ile ilgili gelişmelerin sorun olan gelişmenin ortadan kalkması ile istifasını geri alan Üstünsalih, muhalefetin hevesini de kursağında bıraktı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, istifa eden Hacısalihoğlu'na, "gideceksek beraber gideriz" demişti.

KAYNAK: 61SAAT POLİTİK GÜĞÜM KÖŞESİ...