Adı Galatasaray ile anılan, Arsenal, Fulham ve Atletico Madrid’in de transfer listesinde bulunan Trabzonspor’un milli yıldızı Burak Yılmaz’ın, Lazio ile prensip anlaşmasına vardığı öne sürüldü.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; İtalyan medyası, 2015’e kadar bordo mavili kulüp ile anlaşması bulunan Burak Yılmaz için Lazio’nun kesenin ağzını açtığını yazdı. La Gazzetta Dello Sport ve Corriere Dello Sport’un manşetlerine çıkan Burak Yılmaz için Lazio’nun yaklaşık 10 milyon Euro’yu gözden çıkardığı öğrenildi.

Çizme’de gündem oldu manşetlere çıktı

Kadrosundaki ünlü forvet Alman yıldız Klose’nin sık sık sakatlanması ve takımdan ayrılacağını açıklaması üzerine golcü arayışlarına hız veren Lazio, bu açığı Burak Yılmaz ile kapatmayı planlıyor. Önümüzdeki günlerde Trabzonspor’un kapısını çalacak olan Lazio’nun, Burak Yılmaz ile daha da güç kazanacağını ifade eden İtalyan medyası milli yıldız için, “Çok güçlü ve istikrarlı” yorumunu yaptı.

Krallık yarışında Messi’den sonra geliyor

Bu arada Avrupa’daki gol kralları sıralamasında Burak Yılmaz ikinci oldu. Barcelonalı Messi 50 golle zirveye yerleşirken, sezonu 33 golle tamamlayan Burak Yılmaz, Arjantinli starı takip etti. 32 gol atan Herenveenli Dost ise üçüncü sırada yer aldı.