61SAAT DIŞ HABERLER - SİNAN KALAYCI - Trabzonspor'un uzun süredir takviye yapmaya çalıştığı sağ bek mevkinin adaylarından bir tanesi olan James Tavernier, Trabzonspor'a transfer iddiaları hakkında konuştu. Genç futbolcu adının Trabzonspor’la anılmasına ilişkin olarak ''Gururlandım, fakat hiçbir yere gitmiyorum.'' dedi.

Birleşik Krallık merkezli gazetelerde çıkan haberlere göre  ''Adının Türkiye'ye gideceği dedikodularıyla anılmaya başlamasından sonra Trabzonspor taraftarları tarafından tweet ve gönderi bombardımanına tutuldu.'' cümlesiyle giriş yapıldı. Fakat futbolcunun şu anda formasını terlettiği Rangers taraftarlarına, mesajının net ve yükse sesle Ibrox'tan(Rangers'ın şehri) ayrılmak olmadığı şeklinde verildi.

İşin ilginç tarafı ise Tavernier'in Trabzonspor'a transfer olacağı dedikodularını ilk kez annesinden duyması. Tavernier açıklamalarının devamında ise '' Ne kulüp ne de ben hiçbir şey duymadık. Fakat Trabzonspor taraftarları bana Twitter üzerinden Türkiye'ye gel demeye devam ediyorlar. Bunlar benim için tamamıyla yeni şeyler...''

 ''Ben bir Rangers adamıyım''

Sözlerine kulübüne olan bağlılığını vurgulayarak devam eden Tavernier ''Ben bir Rangers adamımıyım ve söylenecek başka bir şey yok. Fakat Trabzonspor taraftarları bana  'Buraya gel.'' diyorlar, bu mesajlardan çokça var. 
Ve sonrasında Rangers taraftarları tartışmaya katılarak 'O hiçbir yere gitmiyor!' diye karşılık veriyorlar. Bunu izlemek keyif verici” ifadelerini kullandı.