61SAAT SPOR-2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri (C) Grubu'ndaki3. Maçında Kazakistan ile kendi evinde karşılaştı. Bu maçta Trabzonspor’un sezon başında Porto’dan transfer ettiği Mark Janko, ilk 11’de sahaya çıktı. Avusturya’nın, Kazakistan’ı 4-0 yendiği karşılaşmada Janko tam anlamıyla yıldızlaştı.
Ülkesi için hayati önem taşıyan maçta ilk 11’de sahaya çıkan Janko, maçın 24. Dakikasında ülkesini 1-0 öne geçirdi. Maçın ilk yarısı 1-0 Avusturya’nın üstünlüğü ile biterken, ikinci yarıda sahneye yine Janko çıktı. Maçın 6
3. Dakikasında kendisinin ve ülkesinin 2. Golünü atan Janko, 81. Dakikada yerini ise Jakop Jantschaer’e bıraktı. Maçın diğer gollerini ise, David Alaba ve Martin Harnik kaydetti.
Avusturya bu sonuçla birlikte C grubunda Almanya, İsveç ve İrlanda Cumhuriyeti’nin ardından avaraj ile birlikte 4 puan ile 4. Sırada yer alıyor.

JANKO'NUN GOLLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


SAPARA ÜZDÜ
Trabzonspor'un Milli Takımlarda ki bir diğer futbolcusu Sapara ise son Yunanistan maçında hüznü yaşadı. Slovakya'nın Yunanistan ile kendi evinde karşılaştı. Sapara'nın 13. dakikada sarı kart gördüğü karşılaşmada Slovakya maçtan 1-0 yenik ayrıldı. Slovakya oynadığı 4 karşılaşmada 7 puan ile Bosna-Hersek ve Yunanistan'ın ardından 3. sırada yer alıyor.


KAYNAK: 61SAAT.COM