61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor’da Juventus’lu yıldız elden kaçtı. Trabzonspor’un transfer sürecinde ince eleyip sık dokuduğu yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Bordo-Mavililerin defans hattına yapacağı transfer sırasında daha önce Barcelona, Juventus ve Sevilla gibi takımlarda top koşturmuş Uruguaylı oyuncu Martin Cacerese ile ilgilendiği ortaya çıktı. 

Son olarak Juventus’ta oynayan ve bu sene sözleşmesini fesheden  29 oyuncunun transferinde ise büyük bir engel çıktı. Geçen sezon sadece 6 maçta görev alabilen ve sezonu sakat olarak geçiren Martin Cacerese’nin bu sakatlıklarının devam ettiği öğrenilmesinin ardından bu transferden vazgeçildiği kaydedildi.

Oyuncunun geçen sezon ilk olarak Kas Yorgunluğu, sonrasında Ayak bileği yaralanması ve ardından da uyluk problemi yaşadığı kaydedilirken son olarak da Aşil Tendon Yırtığı ile sezonu kapattığı bildirildi. Oyuncunun bu kadar sık sakatlanması ve geçen sezon doğru dürüst forma giymemesi nedeniyle bu transferin askıya alındığı kaydedildi.