61SAAT SPOR SERVİSİ 

Trabzonspor yeni sezon öncesi atılımlarını sürdürmeye devam ediyor.
Stat isim hakkı ve forma reklamları için görüşmeler sona gelirken, Bordo Mavililer bugün önemli bir sponsorluk anlaşması daha gerçekleştirdi.

 Başkan Muharrem Usta’nın bizzat katıldığı törende Trabzonspor-Turkcell iş birliği resmen hayata geçirildi. Bu anlaşma doğrultusunda Trabzonsporlu taraftarların ilgisine sunulacak bir telefon hattı piyasaya sürdüldü ve ilk numara Başkan Muharrem Usta'nın olurken lansman da Mehmet, İbanez ve Castillo yer aldı.

Trabzonspor'un 61cell lansman tanıtımında konuşan Türkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu Akyazı Stadyumu ve 61Cell ile ilgili bilgiler vererek şunları kaydetti "0561’li hatların mülkiyeti Trabzonspor Kulübü’nün.

15 YILLIĞINA ALDIK

Bizim vereceğimiz hizmetin en iyisi olacağına Trabzonspor Kulübü’nü ikna ettik ve 15 yıllığına aldık hakkımızı.

Burada gelir paylaşımı esaslı olarak Trabzonspor’a katkı sağlayacak. Trabzonspor ve Trabzonluları kazanacak. Eşi benzeri olmayan bir hizmeti vereceğimiz için gurluyoruz.

AKYAZI'YI TEKNOLOJİ İLE DONATACAĞIZ

Akyazı stadyumunun da teknoloji altyapısını en hızlı en gelişmiş teknolojiler ile donatacağız. Trabzonspor’a hizmetimizi en üst seviyede vereceğiz.

Futbolu statlarda, evlerde, akıllı telefon ve tabletlerde seyir ettirmek zorundayız. Sporun her yerde izlenebilmesi için daha çok ulaşabilmesi için gerekli adımlar atıyoruz. Türkcell olarak."