4 büyük takımın kendi aralarında oynadıkları müsabakalara güvenlik gerekçesiyle rakip takım taraftarı alınmaması nedeniyle söz konusu tribün bu karşılaşmada kadın ve çocuklar için ayrılacak. Dolayısıyla Fenerbahçe maçı için 1100 adet bayan ve çocuk bileti dağıtılacak. Biletlerin dağıtımı cumartesi günü saat 10.00'dan itibaren Hüseyin Avni Aker Stadı önündeki Biletix gişesinden yapılacak.

Kadın ve çocuk taraftarın biletler konusunda uymaları gereken kurallar şöyle:
-      Uygulama sadece ev sahibi takımın taraftarlarına ayrılan tribünlerde geçerli olacak. Bilet alarak rakip takımın tribününe giren kadın ve çocuklar, yetkililerce stadyum dışına çıkarılacak.

-      Maçları ücretsiz seyredecek kadın ve 16 yaş altı çocuklar kendilerine ayrılacak davetiye niteliğindeki biletleri 1. güvenlik bariyeri öncesinde kulübün çalıştığı bilet firması tarafından kurulacak gişeden temin edebilecek.

-      Biletler belirtilen maçtan bir gün önce saat 10.00-17.00 arasında dağıtılacak.

-      Kadın ve 16 yaş altı futbolseverler davetiyelerini gişeden TC kimlik kartlarının fotokopilerini vermek kaydıyla alabilecek.

-      Kadın ve 16 yaş altı çocuklar kendileri için ayrılan turnikeden TC kimlik kartlarını ve davetiyelerini göstererek girebilecek.

-      16 yaş altı çocuklar biletlerini gişeden kimlik fotokopilerini göstererek ve yanlarında ebeveynleri olması kaydıyla alabilecek.

-      Veliler soyadı tutmak kaydıyla çocuğunun kimlik fotokopisini göstererek çocuğu olmadan da gişeden bilet alabilecek.

-      Çocuğunu bırakamayacağını söyleyerek bu tribüne ücretsiz biletle girmek isteyen erkek velilere kesinlikle izin verilmeyecek.

-      Kulüplerce bu kapılarda ve özel gişede yeteri sayıda kadın/erkek polis ve özel güvenlik görevlileri yer alması gerekmektedir.

-      Kapı kontrolünde özel davetiyelerin kulakçıkları koparılacak ve bu kulakçıklar orada görevli olan TFF Bölge Müdürlüğü yetkililerine teslim edilecek. Kulakçıklar ve hazırlanan tutanak TFF’ye gönderilecek.

-      Bu biletlerle sadece belirtilen tribüne giriş yapılabilecek.

-      İlgili bilet firması tutanakta belirtilen kulakçık sayısı kadar davetiyenin bedelini TFF’ye fatura edecek.”