61SAAT SPOR SERVİSİ-1461 Trabzon, PTT 1. Ligi 2. Haftasında Denizlispor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Maçın başında ve sonunda yenilen gollerle Trabzon ne yazık ki maçı 2-0 kaybetti.
Maçın ardından konuşan 1461 Trabzon Teknik Direktörü Kadir Özcan, “Bizim geçen yıla nazaran çok farklı bir oyuncu grubumuz var. Giden oyuncular olduğu için. Ne olursa olsun çocuklar iyi mücadele ediyor. Futbolda olacak tabi mağlubiyetler. Geçen hafta oyunun başında gol bulduk. Bu hafta oyunun başında talihsiz bir gol yedik. Oyun olarak istediğimiz oyunu saha yansıtıyoruz.

Ancak gol yollarında sıkıntı yaşadık. Deplasmanda oynuyorsunuz. Genç ekipsiniz. Bunları yaşıyacaksınız. Bizde önümüzde ki hafta Adanademirspor maçını düşüneceğiz. Bu takım çok daha iyi yerlerde olacaktır. İyi bir oyuncu grubumuz var. Ahlaki yönden, profesyonel anlamda. Ama dediğim gibi geçen yıl ki kaybedilen 10 oyuncu ve yeniden yapılanma içerisinde olmamız bizi etkiliyor. Oyuncularımız böyle devam ettikçe çok farklı yerlerde olacağımız düşünüyorum” dedi.

KAYNAK: 61SAAT.COM