Türkiye 3. Lig 2.grupta mücadele eden ve sahasında yaşadığı puan kaybının ardından 16. Sıraya gerileyen Arsinspor genel sekreteri Muammer , ateş hattından uzaklaşmak için, kalan son 2 maçlarını mutlak kazanmaları gerektiğini belirtti.Belediye Bingölspor karşısında beklemedikleri 2 puan kaybettiklerini belirten Şahin, karşılaşmayla ilgili olarak şunları söyledi: Mutlak üç puan parolasıyla çıkmış olduğumuz ve kazanmamız gereken Belediye Bingölspor karşısında yaşadığımız puan kaybı, sıralamada zor durumda kalmamıza neden oldu.Karşılaşmaya iyi başlamamıza rağmen, aradığımız golü bulamamak, takımımız üzerinde stres yarattı. Maç boyunca üstün taraf olmamıza rağmen aradığımız golü bir türlü bulamayı başaramadık. Bu beraberlik hesaplarımızda olmadığı gibi, takımımızı zor durumda bıraktı. Bir çok gol pozisyonu yakalamamıza rağmen, cömertçe harcamamızı talihsizlik olarak yorumluyorum.

Futbolcuları üzerinde son haftalarda büyük baskı oluştuğunu belirten Şahin, kalan son 2 karşılaşmayı mutlak kazanmaları gerektiğini söyledi. Şahin “Son haftalara doğru girildiğinde futbolcularımızın üzerinde büyük bir baskı oluştu ve bu baskıyı atmayı başaramadık. Fakat önümüzde 2 maçımız var ve ligde henüz her şey bitmiş değildir. Önümüzde 2 kritik maçımız kaldı. Birisi ligin en güçlü takımlarından Keçiörengücü, diğeri Orhangazispor. Kalan 2 maçımızdan şayet 6 puan alırsak, diğer maçların sonucuna bakmamıza gerek kalmaz. Fakat puan kaybımız durumunda, rakiplerimizin oynayacağı maçlara bakmak zorundayız.Tüm bunları düşünmememiz için 2 maçtan 6 puan almak zorundayız” diye konuştu.

Bingöl Belediyespor karşısında tribünleri dolduran Arsinspor taraftarlarına teşekkür eden Şahin, kalan son 2 karşılaşmalarında Arsinspor’un ligde kalma adına önemini işaret ederek, taraftarlarından takımlarını yalnız bırakmamalarını istedi.