Trabzonspor - Çaykur Rizespor maçı özeti! Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Çaykur Rizespor karşılaştı. Avni Aker'de oynanan Trabzonspor - Çaykur Rizespor maçı 2-2 sona erdi. . Maçın ardından konuşan Ç. Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, şu şekilde konuştu: 
“Çok keyifli bir maç oldu. Maçın başından önce Karadeniz derbisi.. Derbi olmasına rağmen Trabzonsporlu taraftarlara teşekkür ediyoruz. Karadeniz diye bağırdılar, her iki takımı da alkışladılar. Penaltı ile geriye düştük. Çok şık gol attık. 2,1 yapmamız gerekirken yine penaltı golüyle geriye düştük. 2 penaltı golüyle geriye düşüp, beraberliğe getirerek, 3. Golü kaçırmak kötü. 
Sanki Premier liginde maç izledik. Saha ağır, taraftar destekliyor. Biz her hafta gelişerek üstüne koyan bir takım seyrettirmek istiyoruz. Bunun üstüne koyarak geldiğimiz gözüküyor. Bu misyonu üstlendik, bunu devam ettireceğiz. 
Kweuke geçen sene ilk devre bana göre en iyi santrafordu. Çok şansızlık sakatlık geçirdi. Rehabilitasyon geçirdi. Çok sabırla devam etti. Dikkat edin oyunun belli bölümlerinde kafayla çıkardığı geriye dönüp yardım etti. Takıma dönmesi ile birlikte üzerine koya koya gidiyor. Rizespor ile bütünleşen Kweuke seyrediyoruz. İzleyenlere de zevk veriyor”