61SAAT-Gaziantepspor için Trabzonspor maçı ilklerin maçı oldu. Ligde ilk golünü atarak ilk galibiyetini alan ve Trabzonspor'u 4 maç sonra yenen Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman dikkat çeken açıklamalar yaptı.
Takımların lige hazır olmadıklarını kaydeden Karaman,
"İlk 45 dakikada beki kendi evimizde oynamanın avantajı olarak hucumda çoğalan bir takım olduk. İkinci yarıda çok önemli bir oyuncumuzun kırmızı kart görmesi ile 10 kişi kaldık. Kapandık ve belki de defans arasına atacağımız uzun paslarla tesadüfi bir ikinci golü bulmak düşüncesi içinde devam ettik.
Ama maçın geneline bakacak olursak gerçekçi olalım. Ülkemizin genel sorunu. Biz futbol içerisinde bu çarkın içerisinde teknik adamlar eziliyor. Bu günki maça baktığımızda eksiklerimiz var ama bu eksikler sadece Teknik adamdan kaynaklanan eksiklikler değil. Bu Trazonpor'da da var. Fakat bir takımı hazırlamak gerçek kadrosunu sen hazırlık devresine girdiğinde bir teknik adamın fiziksel açıdan taktik açıdan tüm futbolun elementlerine çalışıp oturtturacağı olay. Biz bunu oturtturamadam liğe başlıyoruz. lige başlarken yeniliyorsun şimşekleri üzerine çekiyorsun. Bir bakıyorsun kulüp oyuncu alıyor. Yanlış bu çarkın içinde hepimiz varız. Daha bu takımın teknik direktörüyüm 11'iyapamıyorum. Buraları düzeltmemiz lazım. Sonra bu maçın kritiğini yapıyım. Ne olacak çıktık savaştık kazandık" dedi.

Kaynak: 61saat.com