61SAAT HABER SERVİSİ

Bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek için Trabzon’a gelen Katar’ın Ankara Büyükelçisi Salem Mübarek El Şafi’nin ilk durağı Trabzonspor oldu.

Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde düzenlenen görüşmeye Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon Turizm İl Müdürü Ali Ayvazoğlu, DOKA Başkanı Oktay Kaldırım, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Demirtaş, Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta,  Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ahmet Çubukçu TİSAD Başkanı Murat Çavga ve beraberindeki yöneticiler katıldı.

Burada Başkan Muharrem Usta ile bir görüştürme gerçekleştiren Büyükelçi Salem Mübarek El Şafi burada açıklamalarda bulunarak Trabzonspor’a tam destek mesajı verdi.

“AZİZ BEY KIZMAZ”

Salem Mübarek El Şafi yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi “Burada olmaktan dolayı onur duydum.  Trabzonspor’un köklü bir takım olduğunu biliyorum. Daha önceki başarılarını da biliyoruz. Yıldızların olduğunu biliyorum. İnşallah bu destekler daha ileriye götürür. Fenerbahçe’den biraz geri adım atıp Trabzonspor’u destekleyeceğiz. İnşallah Aziz Bey bu lafımızdan dolayı kızmaz.”



USTA “BU SÜRECİ AŞACAĞIZ”

Şafi’nin açıklamalarına cevap veren Başkan Muharrem Usta ise şu ifadelere yer verdi. “Teşekkür ederiz Trabzon’a gelince bizde herkesten önce Trabzonspor’a gelinir. Trabzonspor bu şehre kimlik veren bir markadır. Hepimiz için çok değerli. Bu şehirde insanlar Trabzonspor için yatar kalkarlar. Son dönemde uykuları biraz bozuk ama, bu büyük kulüp şehri ve taraftarı ile bu süreci aşacaktır. Trabzon şehir olarak yaklaşık 1 milyona yakın nufüsü var. Fakat Trabzonlular dünyanın her tarafındadır. 4 milyonluk bir Trabzon nüfusundan bahsediyoruz. Onun için Trabzon’un kökü burdadır. Dünyanın her tarafına yayılmış çınardan bahsediyoruz. Aslında elimizde çok değerli bir markamız var bunun bilincindeyiz. Bütün ülke görecektir bu marka hak ettiği yere tekrar gelecektir."