Hafta başında Avni Eker Stadı´nda oynanacak karşılaşma öncesinde konuşan Kayserispor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Yıldız, “Zor bir maç olacak, ancak puanlar ile döneceğimizden eminim” dedi.
Kayserispor´da deplasmanda oynanacak Trabzonspor maçının hazırlıkları kulüp tesislerinde devam ediyor. Pazartesi akşamı oynanacak müsabakadan puanlar ile ayrılmayı hedefleyen takımda Vanderley dışında ciddi bir eksiği bulunmuyor.
Kayserispor´un Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Yıldız, kafilenin pazar günü yola çıkacağını belirterek “Her iki takım içinde zor bir maç olacak. Sahada futbolcular birbirlerini ve takımlarını tanıyor olacak. Teknik heyet bazında da dostluk ve arkadaşlık hakim. Ancak futbol rekabet içeren bir spor. İlk düdük ile birlikte herkes kazanma arzusu taşıyacak. Her iki takımında eksikleri var. Ancak o gün mental olarak hazır ve sahadaki yerini alan takım puan ile sahadan ayrılacaktır. Müsabakadan 3 puan ile ayrılmak ve geçtiğimiz haftayı deplasmanda da olsa telafi etmek istiyoruz” diye konuştu. 

(kayserihaber)