61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor, Kasımpaşa maçından galibiyetle ayrılarak 2 hafta üstüste kazanmış oldu ve galibiyet serisi yakaladı. Trabzonspor, Kasımpaşa maçında sonucu belirleyen golü Emmanuel Mas attı

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Kasımpaşa teknik direktörü Kemal Özdeş; Böyle bir oyundan sonra 1-0 kaybetmek üzüyor tabi. İyi oyun oynadık. Gol pozisyonundan sonra oyun bize geçti daha doğru oynamaya başladık 2 net gol pozisyonu bulduk. Maçın sonucuna baktığımızda kader anı var. Tartışılıyor ya hakem iyi bir maç yönetti, 2 tarafta sorgulamayacak hakemi..
Maçın içinde bir baktım topun şekli kalecinin şekli, kale çizgisi geçtiği görülüyor son kameradan değerlendirsinler. Bunun gol olduğu anlaşılacaktır. Bizim için en kötüsü 45’de gol yiyerek içeri girmek. 
Maçı çevirmek için çok uğraştık Trabzonspor’un en iyi uyguladığı göbeği kapatmak buna engel oldu. Tüm hamlelerimizi öne yaptık. Koita’nın pozisyonu var vuramadı. 1-0 kaybettik Trabzonspor ve bizim için ilk 5 için önemliydi. Bir hafta sonra gerçekleştirmek için uğraşacağız. Trabzonspor’u kutluyorum.