Kobider Başkanı Özgenç'ten 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin ÖZGENÇ, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 91. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Özgenç mesajında şu ifadelere yer verdi:
“91 yıl önce bugün, Gazi Mustafa Kemal'in milletimize armağan ettiği Cumhuriyetimizin 91. Yılını coşku ve mutlulukla kutluyoruz. Büyük Kurtuluş mücadelesinin ardından, milletimizin hak ettiği yönetim biçiminin Cumhuriyet olduğunu belirten, bu ülkenin yolunu ileri demokrasi ve  medeniyetler yolu olarak tüm dünyaya deklare eden, Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarına bir kez daha teşekkür ve şükran duygularımızı ifade etmek istiyorum. Ülkemizin refah seviyesinin artması ve kalkınması  için; bugün her günkünden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var; daha çok üretmek, kazanmak, paylaşmak, zenginleşmek ve gelişmek mecburiyetindeyiz.
Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal 'in  hedeflediği, 'muasır medeniyet seviyesine' ulaşmak için, esnaf,sanatkar ve KOBİ'ler olarak ekonomiye katkılarımızı ve istihdam sağlamadaki sorumluluklarımızı yerine getirmede büyük çaba gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz. Bu düşüncelerle, Türk KOBİ'leri adına Cumhuriyet Bayramının, ülkemizin aydınlık geleceği için kendisine şiar edinmiş büyük Milletimize kutlu olmasını, ülkemize mutluluk ve başarılar getirmesini diliyorum.” diyerek sözlerine son verdi.